GRATIS FRAKT VED KJØP OVER 2000,–
30-dagers åpent kjøp
Kundeservice: moo@moo.no

SOMMERPRAT MED MAMA MOO

Mama MOO, også kjent som gründer og designer Karianne Sæther deler noen av sine sommerminner og gir oss et lite hint om hva vi kan glede oss til ved AW17-kolleksjonen. Før vi kommer så langt at vi får se mer av den lekre kolleksjonen, skal sommeren nytes – i Italia.

SOMMERPRAT MED MAMA MOO

Mama MOO, også kjent som gründer og designer Karianne Sæther deler noen av sine sommerminner og gir oss et lite hint om hva vi kan glede oss til ved AW17-kolleksjonen. Før vi kommer så langt at vi får se mer av den lekre kolleksjonen, skal sommeren nytes – i Italia.

Hvor ferierer du i sommer?
 Vi skal være i fantastico Italia – for ett år siden kjøpte vi nemlig ”hytte” der, noe som må være den beste investeringen i mitt liv. En nydelig og skakk, gammel leilighet i en nydelig og skakk, gammel landsby.

Hva er ditt beste ferieminne? Det er mange det. Det siste året har det vært den første morgenkaffen på terrassen, med utsikt over Middelhavet. Men den morsomste ferien var kanskje den sommeren venninnene mine og jeg leide bobil og turnerte Sørlandet. Men det er MANGE år siden …

Pakker du med deg alt for mye, eller er du flink til å planlegge antrekk – og hva pakker du i? Jeg er elendig til å pakke, gjør det alltid for sent og tar alltid med meg alt for lite. Jeg pakker normalt i en gammel liten, lilla koffert, som egentlig tilhører datteren min på 8 år.

Hva med en lekker skinnbag å pakke i til nese weekendferie? Sjekk Andiamo Cow - akkurat nå får du fargene Blue og Nude på salg, nedsatt med 35 %!
 

SOMMERPRAT MED MAMA MOO


Hvordan ser et typisk Mama MOO-ferieantrekk ut? Jeg bruker gjerne Birkenstock-sandaler om sommeren, elsker å lufte tærne. Over tærne har jeg som regel en lang sommerkjole.

Henger du på stranden eller er du ute på oppdagelsesferder når du reiser? Jeg elsker å bade, men klarer ikke ligge på stranden en hel dag. Er mest glad i å planlegge minst mulig og ta dagen som det kommer. Noe som fører til at vi ofte slenger på kafé, ser på mennesker, spiser god mat og drikker masse kaffe og vin.

Hva leser du i ferien? Jeg er en lesehest, og særlig om sommeren. Akkurat nå leser jeg «Gutten» av Jon Kalman Stefansson.

Er du flink til å legge jobben igjen hjemme når du har ferie? Hmmm, det ærlige svaret er vel nei. Men sånt går vel ikke når man driver sitt eget firma. Men jeg er blitt litt flinkere til å la macen hvile. Planen er annenhver dag.

Hva med sosiale medier, logger du av når du er i feriemodus? Ja, der er jeg mye bedre!

Hvor finner du inspirasjon? I mennesker jeg møter. Eller leser om.

Hva inspirerer deg? Som sagt, ingenting slår oss mennesker.
 

SOMMERPRAT MED MAMA MOO


Kan du fortelle litt om prosessen bak en ny kolleksjon? Ofte er det en følelse. Jeg liker ikke å være styrt av trender, men tror heller på at originalitet oppstår om man lytter til seg selv. Derfor tror jeg kolleksjonene ofte er en reaksjon på det som foregår rundt meg – og med meg – i perioden da jeg tegner. Jeg er veldig fargestyrt, så jeg starter ofte med fargene – hvilke grunntoner som skal prege kolleksjonen. Så kommer alt det andre etterpå, form og detaljer.

Hva kan vi glede oss til ved AW17, altså høstens kolleksjon? Jeg har laget en liten serie på tre vesker som er litt strammere enn det MOO kanskje er kjent for og som jeg er veldig stolt av! De er klassiske vesker i det vakreste skinn.

Hva gjør MOO unik? Det er et vanskelig spørsmål å stille designeren. Jeg prøver å lage vesker som er ærlige og ujålete. Vesker uten bling og som er funksjonelle og elegante. Og selvfølgelig – i verdens vakreste materiale, nemlig skinn. Skinnets kvalitet gjør at veskene skal vare og jeg prøver å designe med dette i fokus; at veskene har en tidløs karakter.

Ta en titt på Mama MOOs absolutte favorittveske i sommer: Bloom Cow.
Fortsatt god sommer!